Symboler/merker

I vår nettbutikk ser du at en del av våre produkter er merket med ulike symboler.
Her finner du en forklaring på de ulike merkene.


Soil Association
Englands ledende organisasjon for sertifisering av økologiske varer
og bedrifter.
Merket benyttes både på produkter og som en sertifiseringsordning. Soil Association har blant annet kriterier for økologiske varer, tekstiler, kosmetiske produkter, papir, skogbruk og spisesteder.
Ethvert produkt som selges som "organiske" må overholde strenge regler og standarder.
Disse standardene forsikrer forbrukeren om at de kjøper ekte økologiske produkter som kan være fullt sporbare tilbake til gården.
Soil Association oppfyller ikke bare den britiske rregjeringens minstekrav til standarder, men overskrider dem, -spesielt på områder som angår miljø og dyrs velferd. Organisasjonen har også utviklet standarder for områder som ikke dekkes av staten eller EU`s regelverk.
Disse omfatter blandt annet fiskeoppdrett, tekstiler og helse -og skjønnhetsprodukter.
Organisasjonens kunnskap og kompetanse innenfor alle aspekter ved den økologiske sektoren,
 gjør at Soil Association symbolet er blitt det mest annerkjente organiske sertifiseringsmerket i Storbritannia idag.


BUAV - British Union for the Abolition of Vivisection Leaping Bunny

BUAV arbeider for å avslutte dyreforsøk og har en visjon om å skape en verden der ingen ønsker eller mener at vi har behov for å eksperimentere på dyr.
BUAV`s dedikerte team, med base i London, koordinerer et internasjonalt nettverk av forskere, etterforskere, jurister, politiske lobbyister og støttespillere.
Organisasjonen er høyt respektert som en autoritativ stemme innenfor problematikken vedrørende testing på dyr, og blir ofte forespurt av regjeringer, medier, bedrifter og offentlige etater om råd eller faglige uttalelser.
BUAV er Storbritannias ledende organisasjon innenfor arbeidet med å avslutte kosmetikk testing på dyr over hele verden. Organisasjonen arbeider etter Humane Cosmetics Standards (HCS), symbolisert ved den globalt anerkjente "Rabbit" (Leaping Bunny)logo.
HCS er den eneste internasjonale anerkjente ordning som gjør at forbrukere enkelt kan identifisere og kjøpe kosmetikk og toalettartikler som ikke er testet på dyr.


The Vegan Society
The Vegan Society fremmer vegan livsstil - det vil si måter å leve på som prøver å eksludere, så langt det er mulig og praktisk, alle former for utnytting av dyr for mat, klær eller andre formål.


Certified Organic Ingredients
Dette symbolet indikerer at produktet inneholder enkelte organiske ingredienser.Ethical Consumer Magazine
Storbritannias ledende alternative forbruker magasin.
Publikasjon som utgis av The Ethical Consumer Research Association Ltd.(ECRA),
-Storbritannias ledende alternative forbruker organisasjon.
ECRA er dedikert til å fremme universelle menneskerettigheter, miljømessig bærekraft og
dyrs velferd.
Organisasjonen produserer uavhengig forskning på sosiale og miljømessige aspekter innenfor bedrifter og selskaper, og informerer om utviklingen av det etiske forbruket.

Telefon: 90282206